Barmarksträning

Nu är det barmarksträning som gäller den som spelar hockey och detta för att hålla formen igång under perioden då det inte spelas hockey. Det är viktigt att hålla igång under sommarperioden så man är fullt utrustat konditionsmässigt inför hockeysäsongen.

outdoor training

Bra barmarksträning

Fysisk träning ger dig bra styrka och utomhus så kan ni skaffa fram lite större däck som ni kan lyfta, snurra eller bära på. Finns det ingen utrustning leta rätt på något som är ordentligt tungt som du kan släpa på. Rusa i trappor hoppa upp och ner på bänkar, ja det finns massor av saker att hitta utomhus som kan göra träningen mer effektiv. Många föreningar anordnar barmarksträning för sina medlemmar så kolla upp med din klubb.

Utrustning för hockey och träning

Som hockeyspelare så har du en mängd utrustning och du kan passa på nu under sommaren då många har schyssta erbjudanden på hockeyprylar så här på sommaren. Passa även på att köpa några sköna träningskläder då du går på barmarksträningen. Tänk på att det kan vara skiftande väder under sommaren och låt inte regnet hindra dig från att träna, en schysst vind och vattentålig jacka kan vara bra att ha om vädret blir sämre.

Hockeyns fysiska krav

Som hockeyspelare så behöver du vara stark och explosiv för att vara en effektiv hockeyspelare. Du bör också vara uthållig därför är konditionsträning viktig. Att träna styrka, kondition redan i ung ålder som hockeyspelare kan vara avgörande längre fram i karriären.