Belmin Mesanovic till OIK

Just som sommarvärmen börjar komma till oss så har OIK enligt klubbens hemsida nyligen gjort klart med en nygammal spelare. Det är Belmin Mesanovic som återvänder till klubben.

Det gör han efter tre säsonger i både Malmö och Rögles juniororganisationer och blir en förstärkning för OIK under åtminstone en säsong, det är nämligen vad kontraktet är skrivet till.

OIK som moderklubb

Det var inför säsongen 2010/2011 som Belmin, som är uppvuxen i Olofström, lämnade klubben för att därefter representera Mörrum, Malmö och Rögle. Att han nu återvänder till OIK är kanske inte någon större överraskning eftersom han under förra säsongen var utlånad till klubben under tre matcher.

Intressant utveckling

På OIK:s hemsida så berättar sportchefen Reine Rauhala att han är är mycket glad att få hem Belmin, inte minst för att det är “en egen produkt”. Han menar också att det ska bli intressant att följa Belmins utveckling i OIK under kommande säsong.

Här kan ni se en intervju med bland andra Belmik, som gjordes efter en match mot Kallinge i vintras då Belmik alltså var utlånad till OIK.