Dina favoriter inom NHL

Vilka är dina favoriter inom NHL? Det finns en mängd lag som man kan följa och alla har vi nog våra lag som vi håller lite speciellt på. Finns det svenskar med i laget så kanske man håller lite extra på dessa lag.

Tampa Bay Lightning kanske är de som du håller lite extra på och gärna drar på dig matchtröjan då de spelar. De har har inte varit ett lag där det spelat så många svenskar men sammanlagt så har det varit 17 stycken som under åren spelat i Tampa Bay. Dock så är det många blågula supportrar som håller på detta lag. Laget från Florida har legat i topp och gick in som segrare säsongen 2020/2021. Viktor Hedman är den svensk som sedan 2009 kämpat och spelat för Tampa Bay.

Det finns en hel del statistik från NHL och Victor Hedman om man har det intresset. Det kan ju vara så att det är mer intresse av hur han presterar på isen och det har den grabben verkligen gjort. Numer så är han assisterande lagkapten vilket visar vilken spelare och person han är på isen och han har gått från klarhet till klarhet. Så klart så får man sitt favoritlag men också sina favoritspelare och kanske är det just så att Victor Hedman och Tampa Bay är dina favoriter då det kommer till NHL.