Hockeyn i våra hjärtan

De flesta av oss har något hockeylag som vi vurmar för lite speciellt. Som svensk så har vi fått flera lag i NHL som vi gärna följer och håller på tack vare alla duktigt som åkt över för att bli proffs i hockey.

Det går inte att skriva om NHL utan att nämna Peter Foppa Forsberg från lilla Örnsköldsvik som spelade flertalet av säsongerna för Colorado Avalanche, hela elva säsonger hann det bli för den klubben totalt. Foppa är en av de största som haft ett par skridskor på sig och som svensk så är man ju klart stolt och imponerad över det som skedde där mellan 1989 och 2011 då han la sina skridskor på hyllan. Man kan fråga vem som helst som har ett stort hockeyintresse och alla höjer Foppa till skyarna. Även om det finns fortfarande många duktiga spelare så är det Forsberg som är den som räknas som bäst i världen.

För dig som fortsättningsvis håller på Colorado Avalanche så fortsätter de att spela fantastiks hockey och supporters finns över hela världen och kanske främst här i Sverige. För dig som har det laget i ditt hjärta så ska du kolla in en sajt med ett bra utbud som finns av supporterkläder. Självklart så ska man ta på sig sin huvtröja med lagets logga på när man går på hockeymatcher eller oavsett var man befinner sig. Att visa vilket lag som står en närmast tillhör en supporter. Självklart så är ju den största upplevelsen att få åka över och uppleva en match med sitt favoritlag någon gång. Det anordnas sportresor som man kan boka och få sitt livs upplevelse.