Inför hockeysäsongen

Hockeysäsongen har börjat gjort sitt och de flesta ligorna både här hemma i Sverige och utomlands har spelat klart. Nu börjar barmarksträning för de flesta som håller på med hockey, det gäller att hålla sig i trim inför kommande hockeysäsong.

hockey_ice_player

I Svenska SHL så blev det Frölunda som tog hem bucklan i den slutliga finalen mot Skellefteå, fjolårets vinnare med siffrorna 1-4  i årets svenska hockeyliga på högsta nivå. Som vanligt är det alltid en rysare om vilka som ska bli Svenska mästare i SHL. Oavsett på vilken nivå man spelar så är det skoj att vinna och många unga hockeyspelare drömmer nog om att spela på en högre nivå när man blivit äldre.

ice-hockey-playerSom hockeyspelare så är hockeyutrustningen viktig, så här efter säsongslut så kanske det kan vara en idé att kolla upp Sticks Online som säljer hockeyutrustning på nätet, kolla upp vilka nyheter som finns och just nu kan det vara bra rea grejer som ligger uppe på sajten. Passa på att fynda nu på den utrustning du är i behov av inför kommande hockeysäsong. Helt klart så är det talangen som räknas för att bli en bra hockeyspelare, men det behövs bra utrustning också för att kunna utöva sin sport. Var rädd om din utrustning och se till att laga om det behövs. Vissa saker kan genom lite omvårdnad klara sig en säsong till. Om det är allt för trasigt så ska du naturligtvis köpa nytt.

Det gäller att vara i form inför nästa säsong och under sommaren så är det barmarksträning som gäller som hockeyspelare för att vara i trim och hålla din kondition på samma nivå. På Swehockey så hittar du bra information om barmarksträning och du kan även ladda hem deras träningsmaterial. Om du är med i något hockeylag så har det mest troligt lagt upp hur er barmarksträning ska se ut. Men självklart så kan du vid sidan om lägga ner hur mycket tid och energi på den egna tärningen för att förbättra dig som hockeyspelare.