Presenter till den hockeyintresserade

Om man planerar ett sportkalas för den hockeyintresserade så kanske det är lika bra att köpa presenter som passar för den som fyller år. Det kanske passar med ett par nya skridskor eller en hockeyklubba.

Inför kalaset så gäller det att planera detta så bra som möjligt för att det ska bli det lyckade kalaset som man önskar sig. Se till så att det står i inbjudan till alla kamrater vilket tema som gäller. Alla kan gärna komma i hockeymundering så blir det extra skoj för den som fyller år.

Som förälder så kan man klä ut sig till hockeydomare och dela ut gula kort till de som inte sköter sig på kalaset. Men också dela ut presenten till födelsedagsbarnet. Läs på om hockeyregler om det inte är så att man har detta klart för sig. Det kan bli ett fantastiskt kalas i tre perioder med förhoppningsvis inga utvisningar.

Tårtan kan skapas i formen av en puck med hockeymål och annat relaterat till sporten. Bjud på något uppfriskande i pausvilan och avsluta med ett godisregn eller liknande. Försök att hitta på hejaramsor som passar för den som fyller år. Förmodligen så kommer kalaset att bli en succé och pratas om länge efteråt.