Rätt klädd för barmarksträningen

Det gäller att hålla igång under sommarmånaderna för att hålla konditionen på topp även när hockeysäsongen har uppehåll. Låt inte vädret stoppa dig när du tränar utan se till att välja rätt kläder då blir det lättare att komma sig ut och svårare att hitta på olika undanflykter för att slippa träna.

sh_workout_runner_training_

Rätt kläder är A och O för utomhusträning, allt ifrån att bära lager på lager under höst och vår till att hitta bra ventilerade kläder för de varma sommarmånaderna. Under den lite småkyliga våren och senare även på hösten så gäller det i första hand att se till att ha ett bra underställ och sedan ett bra lager 2  som värmer samtidigt som det ventilerar bort fukt. Du vill inte bli blöt under träningspasset, då blir du fort kall och fryser.

Se även till att kläderna är lätta och  ventilerar bra när du tränar under de varma härliga sommarmånaderna eller om du kör inomhusträning. Ett bra regnställ underlättar också även de grå och trista dagarna och det är viktigt att framför allt ha rätt skor. Ta hjälp att få den sko som passar dig beroende på om du vill ut och löpa i terräng, asfalt eller på löparbana för att skona kroppen och undvika skador