Tippa på hockey

Ishockey är en spännande sport och att tippa på matcherna du ser på är något som höjer spänningen ytterligare samt att det även kan ge dig en slant om du vet vad du gör.

9020836-odds-magnifier-shows-pay-off-and-bet

Vad kan du spela på?

När det kommer till att spela på svensk hockey brukar de flesta spela på SHL-matcher, men även Allsvenskan och Hockeyettan går bra att spela på och de erbjuder mycket sevärd hockey. Chansen att hitta bra odds är också större i de lägre divisionerna.

Hur fungerar odds?

Odds är det som allt tippande är uppbyggt kring. Det talar om hur stor sannolikheten är för att ett visst resultat ska inträffa. Ju lägre oddset för är, desto större chans är det att det kommer att hända. Oddsen styrs också av hur andra spelare tippar. Om du till exempel tror att ett lag nästan säkert kommer att vinna, trots att oddsen är två gånger pengarna, är det ett bra odds för dig. Att leta efter de mest fördelaktiga oddsen kan vara lönande, men det kräver samtidigt att du lägger ner mycket tid på det och det finns även annat som avgör vilket spelbolag du ska välja. Det varierar nämligen vilka bonusar de erbjuder och ofta får stamkunder särskilda erbjudanden. Istället för att bara inrikta sig på oddsen är det ofta bättre att välja ett spelbolag med stort utbud.

Vad behöver du kunna?

De flesta som tippar brukar gå på känslan eller spelar de med hjärtat och tippar på sitt favoritlag. Sedan finns det de som studerar alla lag ingående och vet hur lagen har spelat på borta- respektive hemmaplan. Att sätta sig in i sporten ordentligt är en förutsättning för att ditt tippande verkligen ska löna sig.